Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är sant,om mitt hjärta flyger iväg så är det inte så konstigt.Du får mig att sväva på små moln..


Vart har du hämtat din skönhet ifrån?



Så vacker,vart har du hämtat din skönhet ifrån?

Stjärnorna,havet eller solen?

En glimt,det räckte och jag Föll direkt

Ja jag älskar dig,och blir så avensjuk

Avensjuk på alla runt om kring dig

De får röra vid dig,och känna lukten av dig.

Säg mig vart har du fått din skönhet ifrån?

Du är så vacker,bedårande

Om mitt hjärta flyger iväg så är det inte så konsigt

Din skönhet får mig att sväva

Ja jag älskar dig,och blir så avensjuk

Avensjuk på alla runt om kring dig




Fri vers av Manal
Läst 456 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-06-30 02:12



Bookmark and Share


  Leyla
han har fått skönheten från dig. av dig. helt gratis. en tanke som jag ibland har är om ngn jävel verkligen tänker så om en själv? (nykter person helst!)
2004-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal