Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändringens vind..

Anar förändring
i vindars doft
annat är på gång
livet bestämmer
tid och rum
fyller nuet med sång






mare






Fri vers av mare VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-08 12:54



Bookmark and Share


    Annika J
Jag blir glad av din dikt!
Fin form!
2010-04-09

  Sommarnattsljus
Jättefin liten dikt. Tycker om!
2010-04-08

  Larz Gustafsson VIP
I mitt fall till det sämre.

Fint skrivet dock.
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP