Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olikformade själar..

Vissa människor
är stora
andra är små
olika fötter
olika tå..
ingen kan jämföra
sig med varann
vissa vill dock ändå
men mina ord är sann..
alla är SÅ fantastiska unik
och hur man än försöker
kan man ALDRIG bli nån lik







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-08 14:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sant som det är skrivet :)!
2010-04-10

  Larz Gustafsson VIP
Som böckerna som Ingmar Olsson sjöng om...
2010-04-08

  Sommarnattsljus
Söt och gullig rar och så sann dikt:)
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP