Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.. idag mätte dom mina värden och gav mig regler för hur jag skulle uppföra mig - hur är det med dig? ....




förbi

tänk
när ni
alla mina skrivarvänner
kuskas förbi
min näsa
på akuten
i era sterila sängar

och jag drar in tårna
för att ej hamna under
jag vänder bort blicken
för att ej bli med

tänk
med ett knäpp
på fingerspelet
är du borta från min syn
medan hon i sängen
bara skyfflas ett steg mot nästa dörr

i sjukhuskorridoren
och jag går fri

men du
var är du nu?




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-04-09 15:31



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Vilken fin dikt! Är det där vi slutligen träffas - på akuten? Kanske blir det så. Och sen: adjö.
2010-04-09

    ej medlem längre
Jag måste oxå uppföra mig tyvärr!:(
En tummenuppdikt!
2010-04-09

  Eva Helene VIP
En ny påminnelse om vår dödlighet, som prästen säger i kyrkan . . .
Fast då brukar det ju inte finnas någon återvändo.
2010-04-09

    Bo Bjelvehammar
fingerspelet vilket vackert ord!
2010-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP