Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valborg

 

Jag höll i dig

 

2000 varv runt min hand

och du lika många varv runt mitt hjärta

Tills du slets ifrån mig

 

Kanske någon klippte av bandet

 

Eller så var det vinden

 

Men du ringlade dig upp bland molnen

 

 

En Valborg

 

 

Var du ändå så nära...




Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-09 21:27



Bookmark and Share


  aol
vackert vännen,
2010-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75