Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ännu ett problem av elektronisk art - grrr!!
när jag äntligen slutat tveka kan jag datorn (eller Nordea?) ej alls beveka...




Problem med att skaffa e-leg

Melodi: "Jag minns den ljuva tiden"


Nu haver jag proberat
att skaffa IT-leg
ett elektroniserat -
jag kliar inbillsskägg
Det känns som enrissnåret
vi alla traska kring
jag sliter mig i håret
och vinner ingenting

Nordeas instruktioner
fungera icke - nej
trots goda intentioner
ej detta lyckas mej
Jag loggas ut, blir sint, vred
men prövar än en gång
förlorar varje sinns fred
men övar på min sång

Vad är då storproblemet
att fixa elektron
som funkar i systemet
och icke är ett fån
Den måste sällskap hava
av andra i en hop...
Jag kliar mig i rava
ty detta liknar loop...





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-11 13:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag får inte min att funka heller längre och jag har handelsbankens enkla haha.
Snyggt poetat!
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP