Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
reunion det känns vår


ur led








aftontrötta blåsippor
nickar till
natten


morgonen nämde aldrig
hur tiden
vrider

dagen








Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-12 18:51



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Två vackra bilder.
Rubrik och ingress irriterar min inre bild så jag håller till godo med de vackara raderna.
Bildrik...
2010-04-15

  Bjarne Nordbö
Mycket snyggt konstaterat.
2010-04-12

    ej medlem längre
väl talat! och vi går på det stup i ett... Tack!
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson