Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommar i stan


Bakom den






Vacker är världen

Som ställs ut i kväll


Gatorna






Mänskors frånvaro



Het asfalt som rör på sig

Väcks nästan till liv









Mot fönstret vetter släta husväggars täta stumhet



Min vägg

Är en av andras





Bakom






Mitt Liv

Som andas






Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-03 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75