Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har funderat kring mina borttappade nycklar


jag tror jag närmar mig lösningen på nyckelmysteriet

jag har låst hjärtkammaren och slängt bort nycklarna sju gånger om för att försäkra mig om att ingen kommer in i den gyllene kammaren så är det
kan tyckas hårt och känslokallt men det är bara ett skydd
jag vågar inte låta någon vandra runt där mer och kanske rasera något
jag vet att du knackar på men kan du tåla dig att vänta alldeles i närheten så skulle det vara bra för jag tycker väldigt mycket om dig behöver bara lite tid innan jag kan öppna upp
vi måste tillverka en ny nyckel

dom osagda tre orden lyser utanför porten men ord är bara ord det har jag kommit underfund med så det är inga säkra portkoder som låser upp
hur många gånger har inte dessa ord uttalats
har de alltid varit äkta eller blir det tillslut en vana
som att säga godnatt sov gott






Fri vers av Trädflickan
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-14 22:34



Bookmark and Share


    johanni
Härligt att se dig igen.
Godnatt och godmorgon..
2010-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan