Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur man knådar en snus. Jooh!

Jooh, norrlänningar snusar, så är det.

Men inga Göteborg Rape
eller

Ettan

Här knådar vi granit.

Med starka fingrar är vi varsamma.

En god knöl för överläppen.

Det blir följsammare så.

Och lugnare.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-15 14:20



Bookmark and Share


  ULJO
Det kanske man skulle prova, är kanske inte lika beroendeframkallande.
2010-04-16

  ©Anniz
Visste att de skulle bli bra redan innan jah läst de xD
Meen de vah faktiskt bättre än jah förväntat majj :D
Bra gjort. Hihi xD
2010-04-15

    papillon
Här måste myndigheterna ingripa - tänk på risken för stendammstunga.......
2010-04-15

  © anakreon VIP
Snusa stenmjöl?!
Ja, mycket har jag prövat
men aldrig det! ;-P
Calle
2010-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP