Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... fastnade i min kamera strax innan den blev ett med sjövattnet ...<br> Fotot: eget


Den Sista Vinterfågeln


Isfågeln
sista vinterfågeln
guppar på vårens flak
glittrar i solen
värmer i sin frusenhet
sommarlängtande hjärtan




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-04-19 09:36



Bookmark and Share


  Connie
Helt underbar liten text! Vinterfågeln smälter så bra in i omgivningen!!!
2010-08-28

  Smörblomma
Så vackert. Det var dags för vinterfågeln att ge sig av.
2010-05-09

  Eva Helene VIP
Mmm såå vackert !
2010-04-22

  vera gade VIP
jag lägger märke till hur du har fått årstidsorden med i ett stigande ...
2010-04-19

    ej medlem längre
vackert
2010-04-19

  © anakreon VIP
Flyg, flyg mot söder
låt vingen svinga
mot isblå himmel
och dröj, blott dröj
tills solens båge
åter nalkas en
iskall horisont.

Calle
2010-04-19

  aol
tjusigt vännen,
2010-04-19

  Caprice! VIP
Vilken tur att både du och kameran hade ögonen med sig och fångade denna underbara isskulptur!
Fin dikt - som en epitaf med vektor. ;-) Må fågeln vila i frid. Nu har andra fåglar kommit.
2010-04-19

  Baystream
Åh så vackert!
2010-04-19

  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbara ord till underbart vacker bild.
Ljuvliga samklangstoner.
2010-04-19

  Amorina
Det var rubriken som drog in mig till texten.
Så vackert! "Den Sista Vinterfågeln".
Och jag blev inte besviken. Vackert skrivet!
2010-04-19

  Eva Langrath VIP
Fin kombination av ord och bild
2010-04-19

    ej medlem längre
Bild och text i skön harmoni!
Gillas!
2010-04-19

  stenen/ Yv Ericsson
Oj så fin! Jag tycker den liknar en säl:)
Så fin dikt fågeln fick!
2010-04-19

  erkki
Vackert , enkelt, längtansfullt, fint.
Fin bild!
2010-04-19

  Catharina Edin VIP
vacker fågel detta i sin genomskinlighet.
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP