Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... det var i sista valeten ...<br> Fotot: eget


Kråkan och poeten

 

Man sträcker på sig för att duga
sa kråkan
på sista skidfärden

Man sträcker på sig för att duga
sa poeten
på sista strofen




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-04-19 14:46



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Javisst. Just precis så!
2010-04-22

  Lavinia Röd
Jag ler så kråksparkarna syns. Applåder!
2010-04-20

  Carola Zettergren
:)Hihi.. mycket snitsigt och vitsigt detta!!!
2010-04-19

  vera gade VIP
jo visst kraxar poeterna som kråkan , spankulerar stolta omkring..glädjefylld bild!
2010-04-19

    ej medlem längre
Hehe...ja, sträck på dig nu då! Den här dikten duger mer än väl! Den är mycket bra!:)
2010-04-19

    Annika J
Ja oj vad vi sträcker på oss!
Mycket roligt!
2010-04-19

  Monika A Mirsch VIP
ja så sa man i Helsingfors när jag var barn = i sista minuten el. dyl....
2010-04-19

    Bo Bjelvehammar
valeten?
2010-04-19

  © anakreon VIP
När benen är lagom långa
når båda fötterna ner
till den ojämna marken,
CALLE
APPLÅDERAR
2010-04-19

  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbart glädjespriter och kråkligt kråklikt i Annabilder
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP