Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IS





Vildands rede
lämnat
vassruggens
trygga famn
och driver
jämte blad av
is och näckros.

Två vintrar på
varandra
komma skall.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-24 12:36



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Oj, så tjusigt!
2010-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real