Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsenord




Om jag bara visste var du fanns
du som behöver ömma ord
i ditt öra
om jag bara visste vad du vill höra
en röst som viskar
dig känner jag och du känner mig

snart.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-26 10:07



Bookmark and Share


  Trädflickan
Det är saknad och längtan.
2010-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real