Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sedan länge saknad..



Musikens rena toner leker mig
andas mig
rundar lätta mönster
       
över dova minnen hörs en sång

det finns en ljushet i min röst
sedan länge saknad

en sång som nynnar mitt inre
fläktar färgstarka vindar
kärlek till ett vilsamt sinne


den sången är jag
 




Fri vers av Regn & Grus
Läst 593 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-29 18:20



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt vackra rader. =) Stark. =)
2010-10-27

    vide
åh vilken härlig positiv livsbejakande dikt!
2010-04-30

  Anders Perols
Vackra rader. Gillar verkligen rubriken
2010-04-29

  ~Leonardo~
Varför inte...en personlighet beskriven i toner..kan bli ljuvligt.
en skön sång detta..
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Regn & Grus
Regn & Grus