Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brydsamt läge

Vad skall man göra när allting
bara bubblar och rinner och pyr

Hur skall man hinna ordna allt
med detta drällande omkring sig

Det skall ätas och sovas och städas
och arbetas och pratas och handlas

Finns faktiskt inte tid för något alls
när man står upp till halsen i älsk




Fri vers av Cinemiracle
Läst 643 gånger
Publicerad 2005-11-09 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle