Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Länkar.


Betvingad

Sålunda gav våren en fristad
till det döda.

Lät dem smaka solens första värme

försiktigt kysst,

innan livet vräkte sig över med det gröna starka.

Viker ungstrån, en gång vikt jag själv.

Även det torra sköra är vackert

där liv går upp.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-01 20:49



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
En skickligt fångad känsla. Vacker. =)
2010-05-02

  ©Anniz
Detta e totalt fantastiskt!!!!
En undrbar beskriving på en underbar händelse, som hände dagligen i många fall :D
2010-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP