Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björnen sover...


inte...

den synes nyfiken
på människan
på hennes sopor

måhända även
hennes avkomma

tre nallar
nära Dorotea

orädda

vad göra?
tänker befolkningen

ring polisen!
säger björnforskaren

vad säger
mors lilla Olle...

med blåbär
i näven...





Övriga genrer av Caprice! VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-03 22:58



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mm.. kring kga har man återigen detta problem, vad göra med nallarna, nu pratar de visst om tvångsförflyttning av dem!
2010-05-07

  erkki
Björnen är vacker, liksom bl a vargen. Om än lite tunn och yrvaken.
Eftersom människor lär slänga en tredjedel av sin mat så förstår jag björnars letande bland sopor. Bordsskick är ju inte deras grej. Knappast bäst-före-datum heller.
Mors lilla Olle har nog färgat vår syn på björnen i ganska stor utsträckning. Den är ju så näpen och empatisk. Tyvärr tror jag att visans händelse är helt orimlig. Till detta kommer nallebjörnar som alla små barn gosar med. Och Skansen m fl liknande.
Men samma farliga beteende som vargen lär den inte ha. Rovdjur som den ju också är.
Trevlig text. Vad sa polisen? Ingen hade väl numret till Olle.
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP