Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är ny




Jag tror himlen än en gång

Har bleknat


Balanserar på molnspetsarnas förljugna mjukhet


Och trillar hårt




Mot mark





Upplyst är varje grässtrås gröna yta

Min tanke når dem



Och de viskar till mig...



Du är ny...




Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 456 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-05-04 14:56



Bookmark and Share


    vilgot hellros
riktigt bra
2010-11-09

  Pilgrim
Den här lämnar en skön känsla som förblir hos en ett bra tag..
2010-10-08

  blaite
Skitbra
2010-10-08

    ej medlem längre
Pånyttfödelse. En viskning som åter sätter igång livet genom sin blotta närvaro och sin andedräkt. Det är rent. Det är nytt. Det är vackert. Och känslan av frihet känns stark, levande och markant.
2010-05-09

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Oj så väldans bra.......
återkommer o läser mer...
applåder...

kb
2010-05-06

    ej medlem längre
Sköna ord om en sann värld

/isak 12 år
2010-05-06

  blaite
Likaså denna. Mmmh så bra
2010-05-06

  Carola Bouvin
Fiiint!
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75