händelser som gör att man inte ger sig

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

händelser som gör att man inte ger sig




överlevare

skulle vilja vrida
vända

stampa på

skulle vilja hoppa
knäcka

stampa på

skulle vilja slita
slå

stampa på

skulle vilja slippa se
höra

stampa på

 

men jag gick barfota
genom livet
för att känna

både det lena mjuka

och

Det hårda onda

 

vandrar vidare




Fri vers av ia VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-05 21:27



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
har en Lundell period igen och något snarlikt fast komiskt skrev han på Slugger plattan 1998 som sista låt

din är ur kvinnligt perspektiv

Be well,
LPatrikWJ
2010-05-05

  Vingklippt Fågel
Stark, älskar upplägget
2010-05-05

  LassO
tungt men hoppfullt att vara överlevare
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP