Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotstegen av honom


Han kommer,
jag hör hans fotsteg.
Jag kan inte andas,
allt snurrar runt.

Jag tror jag har feber.
det kallas för kärleksfeber.
Jag andas,jag känner hans hand,
mot min axel.

Här,här är han,
precis framför mig.
Vad ska jag göra?
Skrika eller hoppa av glädje?

Han frågar om en dans,
jag kan ju inte dansa säger jag.
Han ler mot mig,
det enda jag behöver göra är att hålla om honom.

Han ska föra mig,
vi dansar.
Timme efter timme
Musiken är magisk.

Luften i rummet skriker
av kärlek




Fri vers av Manal
Läst 282 gånger
Publicerad 2004-07-01 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal