Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anklagad för något

 

 

 

 

 

 

som redan

skett,

något som hade

kunnat undvikas

 

 

trappan knarrar

fortfarande

som om den saknar

dina fötter

mina fötter

 

som om den inte vant sig vid

att vi inte går där längre

 

 

något som borde

tänkts på i förväg

 

något som gåtts

miste om

 

 

så satt vi där

ostörda

utan

anspråk

 

gula blend

blekt oljigt hår

gulaktiga tänder

tunna nikotinhänder

 

 

felaktigt svar

står inte kvar

 

inte ens Karin

inte ens Lisen

 

kunde gjort något

 




Fri vers av Miss Mod
Läst 850 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2010-05-13 12:54



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Hälsar på igen och läser, undrar vart orden dina tagit vägen sedan dess
2013-08-10

  Bibbi VIP
Suverän.
2010-08-29

  Suzy med punkterna
Så suveränt förmedlar du en känsla av då...
2010-05-23

  lodjuret/seglare VIP
jag vet inte vad jag skall säga
så jag nöjer mig med att blott ropa
ett eller annat 'oh' eller 'ah'
2010-05-22

  /Isabel
Fångad stämning i
eget språk!
Gillar det här..
2010-05-19

  Berit Robin Lagerholm VIP
Åter igen ett "dittalster" fullt av bilder och visdom över något som varit och blivit.
Färgstarkt och tydliggörande.
tycker mycket om den här,
2010-05-17

  stenen/ Yv Ericsson
ja så rent otroligt mycket i din text som vibrerar av känslor!
anklagad? jaa man undrar.
2010-05-16

    Bodil Sandberg
Det går inte att ta miste på vem som skrivit när man läser en dikt av dig ditt språk är absolut speciellt ..du målar upp och fångar in stämningarna på ett särdeles suveränt vis - och det KÄNNS alltid på djupaste djupet ..oerhört starkt det här..du är en fantastisk poetissa!!
2010-05-16

  Njord
Fenomenalt diktat skapar fria tankar! TAck!
2010-05-15

  Eva Langrath VIP
Starka eftertänskamma ord som tar tag i mig och får mig att tänka på hur viktigt livet är och att gjort aldrig kan göras ogjort liksom ogjort aldrig kan göras gjort.
2010-05-15

  Nils Teodor VIP
Vemodigt vacker!
2010-05-14

  Yrre VIP
Mycket stark text, känner saknad och vemod.
2010-05-13

  kärleks ängel
sorligt vackert!
2010-05-13

  En strimma av guld
Starka ord om saknad och rannsakning. Du har skrivit denna så direkt och berörande. Bra skrivet.
2010-05-13

  frostblomma
Väldigt bra. Gillar speciellt de första 3 styckena.
2010-05-13

  Lilla My* VIP
En dikt som lämnar en dyster känsla kvar i hjärtat och frågor...vad var de anklagade för, vart tog de vägen...vart går de nu..Ja, den är mycket fint skriven och det här att utelämna gillar jag!
2010-05-13

  aol
en stark skrift, som kändes rak igenom
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod