Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linda mig in


Jag söker din tumme

Suger närhet

I natt


Finger

Lek med mig

Mun
Bit bit ur saknad


Kan du inte låna någons utnötta lakan


och


Linda mig in...




Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 431 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-04 09:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En ömsint text om en vädjan som tycks sprungen ur en känsla av utmattning och sökande efter ny kraft för att åter möta livet i dess hela och fulla styrka. Den uttrycker inte svaghet, inte förtvivlan, inte desperation, utan bara en mild längtan efter att få bli inlindad i någon slags värme och äntligen få vila en smula innan det är dags att gå vidare. En liten paus helt enkelt, då man får stanna till och bara vara i det som är, utan förväntingar, hets eller krav på prestation. Värme. Närhet. Ömhet. Att bara få finnas där i lakanet och tillåtas att hämta krafter och känna mjuka och trygga känslor innan det ibland rätt hårda livet åter gör sig påmint och aktuellt. Sånt kan sannerligen behövas ibland.
2010-06-19

  blaite
Superbra. Du skriver som ingen annan.
2010-06-08

  Ulf D VIP
"bit bit ur saknad", vackert, jag blev rörd av denna text.
2010-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75