Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här finns åkerbär.



En del säger att rutmönster är rytmiskt men
jag är ränderna ingen vill se och

jag dansade alla danser ingen annan förstod
men jag är sanning och jag kräver inga lösenord

Här är havet mörkt men himlen ljus och blå
och jag kanske är någon du inte kan förstå dig på

Men jag är en sanning och jag går på egna ben
jag är stormar och ullfäll mjuk och len


(här kan vi vara oense)

Jag har beskurit rosorna
varsam burit taggig gren

Jag ber om förlåtelse
om min tanke blev så sen

Här har jag dagar och jag lever dem så gott jag kan

har ingen tid till att bli någon annans offerlamm.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-14 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP