Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara detta



Sjung när visor tystnat sig
och orden dig förlupit

Ge den röst som givits dig
en ton att nynna till.

Spräng de väggar som murats upp
korsa hav med din vilja

sprid du hjärta livets trupp
som stänk i livlig bäck

Häv dig upp din värld är här
att hoppa leka och skratta

sommar en gång i livet är
en följsamt bärande vind




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 855 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-16 18:10



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Full av styrka och vacker i varje rad. =)
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP