Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det gamla ordet "övergångsbesvär" är liksom fjuttigt.


Så befriande.



Jag skulle vilja skriva att den är vacker, början

mellan kylan och värmen där svetten rinner.

Men det är den inte, den är ful och grov.
Fylld av lämnande, släppande, avsägningar.

Till och med reklampaketen har sagt upp din adress.

Nu ser jag att jag bara är en människa.

Nu har jag flöde där jag går.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 693 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-18 12:02



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Gillar. Väcker ett leende. =)
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP