Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orosmoln

betyder inte
alltid regn

men nog
lite åska
i huden




Fri vers av ia VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-24 00:04



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Tjusigt. =)
2010-05-24

  Ingela Svenson VIP
en sammanfattning värd att tänka på!
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP