Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen!

Här blir sommartäcke
flyende kullar och
ropen dignar genom grönskande
mark

Lyft oss
det allra högsta strömma
floder gör mig
stark

Ge mig mera sommar
mera honung söt som du

Jag vill aldrig vänta mera

låt det vilda bara flyta genom livet
precis som nu.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 617 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-25 13:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vilken härlig känsla!
2010-05-26

  Christine Sabel
Jag menar "låt det strömma"
2010-05-25

  Christine Sabel
Härlig! Jag ville ta bort "låt det" i sista stycket så det inte blir upprepning med " låt mig"
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP