Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bryt invanda spår


jag gick en annan väg hem ikväll
världen öppnade sig

kanske var det kvällssolen som lyste upp
eller att vandra på nya vägar

ett enkelt spårbyte
en annan vinkel
en ny värld



åtminstone för en liten stund
just nu

kanske är det allt som behövs




Fri vers av Trädflickan
Läst 237 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-29 22:43



Bookmark and Share


  Vildand VIP
ja, i detta ligger mycken sanning ... att fastna i gamla spår, så lätt att det är svårt att ändra ... tänkvärd text !!
2010-05-30

  Ingela Svenson VIP
Vackert och tänkvärt!
2010-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan