Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Absolut finast.

Det kanske var den där tulpanen i trä som
passade så fint i min rabatt

eller

korten med en fet ängel på som den minsta
klistrat, varsamt.

Kan ha varit den avkapade rosen som jag hittade

igår

i min mammas bukett nån hade lagt dit och

som jag fick bredvid min frukostmacka innan

jag stigit upp.

Eller så vad det att det regnade, åskade och

var solsken och att jag såg

dubbla regnbågar.

Förnam magin i allt det där

att vara

mamma.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-30 21:34



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbar. =)
2010-05-31

  yta
Så fint!!
2010-05-31

  Miss Mod
Modersmagi
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP