Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trösteord / Porträtt



Vem kan veta vindars riktning
vem kan veta vart
vem kan spegla drömmars färden

Hur högt kan jag flyga om
stillhet råder

Vart landar mitt innersta, hur?




Jag blåste iväg maskros parasoller en gång och
såg dem dröja en smula.

Som tvekan inför.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-01 19:05



Bookmark and Share


  Vildand VIP
... och här landade jag och finner de mest förtjusande rader !!
2010-06-08

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ljuvliga rader. =)
2010-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP