Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig orden


Ja du var ord
Uttalade,falska


Deras svärta färgade mina ögon...




Ja du var ord
Berusade och äkta


Gurglandes en sanning
Om att nångång bli fri


Jag vet inte varför jag skriver om dig
Kanske för att jag saknar illusionen du till slut drev på flykt


Nu andas jag sommar
Och innan jag somnar

Syns saknadens rygg

Vik av från min sida
Vik mig så många gånger som du kan

Till slut tar pappret slut


Men aldrig orden...






Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-04 09:07



Bookmark and Share


  jag?
mycket bra,
älskar den ljuva bitterheten.
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75