Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

reta inte upp mig för då jävlar

försök styra över mig och jag sparkar bakut som en vild häst

jag må vara snäll och foglig som ett lamm men det är bara så länge min personliga frihet inte hotas

jag backar i diskussioner bryr mig inte om att få rätt

det är inte viktigt att hävda mig på så sätt

men gud nåde den som försöker ta kommandot över mitt liv

då ser jag rött och rustar för strid

 

 




Fri vers av Trädflickan
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-03 23:51



Bookmark and Share


  Gunsan
det låter bra
sunt
det är ditt liv!!!

men samtidigt
sunt
att välja sina strider!!
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan