Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljus av alla färger





snödränkt vit vinter
följs av blomtäckt vit sommar

nattens vita ljus
skimrar vita ljud

vit snö till vita blommor
vita fågelljud

i vida världen




Bunden vers (Haiku) av Monika A Mirsch VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-06-04 03:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mumma :-)
2010-06-14

    ej medlem längre
Vackert ljust diktat!


Hälsn. Ann
2010-06-12

  Miss Mod
Färgen hänger kavar och doftar plötsligt sommar, fint skrivet.
2010-06-12

  aol
vackert underbart diktat vännen
2010-06-09

  arja savela
Härligt med vita blommor! Först ut var det häggen sedan våra jätterönnar och nu hela långa syrenhäcken blandat med ljus-och mörklila blommor!
2010-06-07

  Smörblomma
Så vackert! Man kan visualisera allt det vita som en glad känsla.
2010-06-06

    Annika J
Visst är det märkligt med färger, hur vi omedvetet väljer!
Fin dikt!
2010-06-06

  kärleks ängel
underbar frech!
2010-06-04

  Eva Helene VIP
Vackert om det vita skriver du!
Här har mitt vitblommande paradisäppelträd börjat strö ut sina blomblad som ett täcke över uteplatsen.
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP