Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landskapet reserverar sig

 

 

 

 

 

 

 

blir suddigt

med

svårtolkade konturer

 

som om det är mycket långt borta

som om det tillhör en annan värld

 

tar en gråsnårig döende slånbärsbuske

i sin famn

och vaggar till slutet

 

luften är tung

fyller

täpper till näsa

en mun på glänt

 

styvmoderliga violer

lägger sina kinder mot

unga vilda vivor

 

vinden ger en virvel

av lystnad

 

och

ovanför allt

 

skriver himlen

var så god

 

ännu en ny

oprövad sommar…




Fri vers av Miss Mod
Läst 776 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2010-06-05 12:51



Bookmark and Share


    igen
ah en mun på glänt. vackert och underfundigt
2011-04-13

  Bibbi VIP
Applåder!
2010-08-29

  Eaglemountains VIP
APPLÅDER för denna text!
2010-07-31

  Carola Zettergren
MAKALÖST! Helt enastående! Tack ,sparas bums!
2010-06-12

  T.R Ekman
Suverän från första till sista stavelsen!
2010-06-06

  stenen/ Yv Ericsson
tack för det vackra. och slutets spänning..skönt.
2010-06-06

  aol
ja som ett grönt oskrivet blad
2010-06-05

  Eva Langrath VIP
Läser och njuter av dina speciella ord som talar om liv som föds, liv som är på väg bort och samtidigt om hopp.

"tar en gråsnårig döende slånbärsbuske

i sin famn

och vaggar till slutet"
2010-06-05

  Lilla My* VIP
Fint du skriver!! Gillar dina slånbärsbuskar, styvmoderliga violer, vilda vivor och som grädde på själva sommarfinheterna:

"ovanför allt

skriver himlen

var så god

ännu en ny

oprövad sommar…"

Ja, vackra målade bilder i ord!
2010-06-05

  Elwania
vacker och spröd en liten knopp till text
ja nu har vi ännu en oprovad sommar framför oss
2010-06-05

  Suzy med punkterna
Verkligen fint skrivet på ditt alldeles egna vis
2010-06-05

  lodjuret/seglare VIP
Inte någon (annan) skriver som du
om än det verkar finnas de
vilka försöker sig på det
2010-06-05

    eva m h
Sommaren bjuder
2010-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod