Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

evinnerlighetsmaskineri




de bredvid stod
och dunkade en stör
i magen

tills förståelse infann sej
eller åtminstone



att det var lika bra
att nicka

ja










Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-06 00:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man kan väl inte göra mycket mer med en stör i magen.
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson