Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med molnen



Jag lekte en lek högt bland molnen

Tafatt med den ljusaste skugga



Fånga regndroppar

Rätt innan läggdags

Precis innan regn börjat dugga



Vad långsamt och ensamt det varit

Att utöka världen med himmel


Att dyka i stjärnfallens önskan

Att njuta av liv utan vimmel


Stad

lek min stad

Lek med solen


Aldrig har aldrig ett hem



Aldrig har slutat att finnas



Blir aldrig jorden igen






Bunden vers (Rim) av Jazz-75
Läst 509 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-03 21:48



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
...och jag tycker inte alls det är det speciella med livet att
färdas med lätt bagage, då alla andra tyngs ned av sina minnen och murknar inifrån av sin sorg,

Att vara då man förenas med delar av det som gör livet värt att leva, som en inandning ifrån livet puls

sedan är det en fröjd att läsa och upptäcka en sådan text som denna
2010-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75