Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan fri och tillsammans




Du hade en liten bit av ocean med dig

Vågbruset var kvar i varje ord som du sa och jag kände deras sälta

Så småningom blev du land igen

Nästan öken

och de höga vågorna förvandlades till drivor av sand som skavde i mun och skobottnar

Jag tänkte att du måste tillbaka


Tillbaka till evinnerliga djup och vilda delfiner

Till jättesköldpaddornas väldiga ryggar och havsfåglars färd över himmel

Jag var med dig där ute

Då jag grät efter din hand var jag med där långt ute bland utan land

Jag ville så att du skulle vara fri bland frihet
och jag svältfödd på närhet för då var vi som mest som vi var



Men du hade en liten bit av ocean med dig då du tog iland den där gången


Du var så fri...





Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-06 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75