Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jagad

gråter till en romantisk film bara för att lätta på trycket
så romantisk är jag inte
har inte ens tid att längta längre
känner knappt mer än inre stress
jag känner inte igen mig själv
det är alldeles för mycket nu
ansvar allvar plikter
oro för att inte räcka till
det stör mig
jag räcker inte till och klumpen i mellangärdet gör sig påmind
åtminstone de stunder jag inte är upptagen av åtagande
de stunderna är få
plikterna äter mig hel håller sällskap med rädsla ångest och snart bitterhet katastofen är nära så mycket katastrof det nu är att inte betala
jag betalar ju
med min frihet
är inte det värt något?




Fri vers av Trädflickan
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-10 00:18



Bookmark and Share


  Vildand VIP
Jag kände hur ont det gjorde om dig när jag läser de du skriver, finns där inga förändringars vindar ? sänder en kram !!!!
2010-06-10

  Anna*
Det är ett alltför högt pris att betala för att leva ...
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan