Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill

Inte många klarar av mig
och jag vill bara vara hel
fri från misstankar, blickar
och förvirrade ord

Det känns som om jag dör
långsamt, tynar bort
mina andetag blir svårare
för varje gång
och min hud vill inte kännas vid
mitt inre något mer

Inte många orkar med mig
och inte heller jag
jag vill bara komma bort
från allt jag gör, mitt liv
utanför omvärldens blickar

Det känns som om jag bleknar
snabbare för varje dag
min verklighet blir luddigare
beslut jag fattar i ensamhet
konsekvenser jag får ta
som någon annan

Jag klarar inte av mig
jag vill bara kännas vid
den jag är längst in
utan alla spöken och tankar
vänner jag inte kan nå

Det känns som om jag saknar
en stor del av mig själv
som ersatts av något bättre
mycket svårare att leva med
omöjligt att visa för andra
trots att jag vill

Inte många klarar av mig
och inte heller vi




Fri vers av Ummm~oh~yeah
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-11 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ummm~oh~yeah
Ummm~oh~yeah