Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även grå men också röd.

Ibland regnar det.

Som i dag och då ringer jag försäkringskassan.
En regnig dag är en mycket bra dag att göra sådant på.
Det kan då inte bli mer grått.

Jag har också klivit omkring
på skogsvägen med gummistövlar som har hål i sig.

Det är för att det känns mer levande när vattnet sipprar in mellan
tårna med det mjuka kalla.
Gåshuden står på mina armar och det ser så roligt ut.

Man behöver roliga saker och mjukt när det
är regnvädersdagar.

Man behöver också små viskande ljud runt sig.
Som myggvinande och ljudet av en kokande kaffekanna.

smygande, vilande.

Köksoffan där fötter ligger med hundar på. Där kroppen
vilar
och
köksklockan är i takt med livet.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-06-14 10:14



Bookmark and Share


  Sturesdotter
(tack för värmande ord hos mig)

Din text platsar väl i Idas sommarvisa....känns så evinnerligt äkta och värmer mig så gott just idag! tack!
2010-06-14

  Ulf D VIP
"Man behöver roliga saker" och "Köksoffan där fötter ligger med hundar på", är rolig!
2010-06-14

  yta
Ja så sant! :-)
2010-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP