Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort om förmåga


Genius

Nånstans vid ett ryggslut
fann jag viljan
att vara sådär normalt speciell
en blandning av det mesta
inrutad i början och slut

Hos dig är jag blott vibration
full av dyrkan och tagen
men i sorg inför gränsen
sedd av dina ögon




Fri vers av Ulf Popeno
Läst 268 gånger
Publicerad 2005-11-15 06:53



Bookmark and Share


  sol
åh, så vackert..
ex:normalt speciell..gärna!
2005-12-19

  Sanningsägaren VIP
Du berör..
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Popeno
Ulf Popeno