Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hastverk

oj måste ge mig iväg om 40 minuter
men här sitter jag i morgonrock har inte ens duschat
vill skynda mig att skriva om sommarvarma kvällar och sinnen ljusa som solen
om tro hopp och kärlek
behöver sagoskimmer
men tiden är knapp och jag hastar vidare




Fri vers av Trädflickan
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-15 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan