Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Skaffa dig en hörapparat"! "Ja, det är lite kyligt"

 

vad snygg du är i din nya skjorta”
”för korta, tycker du det”
”nej inte byxorna, din skjorta”
”du har väl tvättat dom för varmt
”nej, jag sa att du är snygg”
”ja dom är för jävliga så här års,
 vi får stänga fönstret i natt”
”du är snygg sa jag och byxorna är inte korta”
”borta? nää då, dom hängde längst in”
”S N Y G G …äsch skit samma”

 tyst i fem minuter

”jag tycker jag börjar höra sämre
 har du märkt nåt”?
 hon suckar, ”i lust och nöd…i nöd och lust”
”lust? ja för tusan, ska bara se färdigt sporten”




Övriga genrer av Eline.P
Läst 622 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-06-15 11:50



Bookmark and Share


  missblondie
hi, hi härligt spontan tycker jag!
2010-06-17

  Bibbi VIP
Verkligen rolig mitt i allt allvar.

Applåder!
2010-06-16

    Maria Malm
Härligt vardagsnära..ler..
2010-06-16

    Louvisa
Rart :)
2010-06-15

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väcker leendet. Härlig. =)
2010-06-15

  Tothem
:D
2010-06-15

  PPQ
bäst i dag typ
2010-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P