Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kör


Kör min älskade,
vänd inte om.
Titta inte bakåt.

Kör min älskade
stanna inte.
Tveka inte för en sekund.

Kör min älskade
skynda dig på.
Sakta inte ner farten.

Kör min älskade
ta mig härifrån.
Låt oss fly.

Kör min älskade
låt oss leva.
Leva i frihet

Kör min älskade
snälla ta mig härifrån.
Åk till ett annat land!




Fri vers av Manal
Läst 311 gånger
Publicerad 2004-07-04 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal