Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag där du är,där vill jag vara

För nästan ett år sedan så träffades vi,
vi träffades i ett annat land i en annan värld.
Den världen där du är idag,dit vill jag
jag vill se din vackra ögon.
Jag vill kunna somna till din röst,
jag vill kunna vakna av att du väcker mig.
Jag vet inte om jag älskar dig,
men jag tänker på dig lite då och då.
Något måste det betyda - jag saknar dig
Du fick mig att skratta när mina tårar rann,
du tårkade dem med din ärm.
Du smekte min kind och gav mig en lätt kyss,
du la dina armar runt om mig och sa mig några ord.




Fri vers av Manal
Läst 304 gånger
Publicerad 2004-07-04 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal