Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det gnager

en inre oro som äter och förtär
en fråga jag ställer är vad gör jag här?
vad vill jag vad kan jag
vad skulle få mig att brinna?

tankar och känslor har begravts i plikter
de slåss och de bråkar
de får mig att skriva dikter
jag söker jag gräver
hittar endast fragment

stilla min oro
så jag kan få frid
min önskan
att finna min plats
att åter våga språnget ut i livet
då skulle mycket mig vara givet

min längtan är väl inte okänd men villad bortom allvar

frihet och mod att spänna vingar
andas luft som ger liv och kraft
något att tro på
som för mig framåt
som får mig att återse skönheten i livet
då skulle mycket mig vara givet


det är min oros längtan




Fri vers av Trädflickan
Läst 258 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-16 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan