Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet på rutin

måste ut och ha kul

 

klär mig i ny mascara

vill glittra

mingla

vimla

bli ett med sorlet

musiken

livet

dansa mig svettig

låta blodet koka

berusa mig till människa

leva 

glömma allt ansvar

släppa lös

slappna av

 

 

 

kom inte iväg till festplatsen

regn utplånade lusten

orken

tog bussen hem

gick ner i tvättstugan

fyllde två maskiner

har tvättstuga kl 0700

 

 

kvävs av leda




Fri vers av Trädflickan
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-20 01:13



Bookmark and Share


  Gunsan
ska du hänga med på en singel-kryssning???
där kan man inte smita ner i tvättstugan :-)
2010-06-21

    Suicide
Känner igen mig i varje ord.
2010-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan