Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt enkelt.



Du lindar tankarna runt om mig
och väntar sen nyfiket på lur
när jag sedan kan läsa dig
är det svårt att förstå att jag haft sådan tur.

Tur att dela småtimmar
med någon jag tycker om
en som inte stöter bort mig utan
säger till mig, kom!

Jag vet det låter blaskigt men
livet är som det är
jag lever i tvåsamhet
med den jag har kär.

Hur ska man formulera det mycket häftigare
än såsom jag gör
att genom ord måla snyggare
mitt, jag är din tills jag dör

För så är det verkligen
jag har dig så hjälplöst kär
och tackar varje timma för
att du är här.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-22 21:03



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt fin. =)
2010-06-23

    ej medlem längre
åter igen en text som jag gärna skriver under. tack för dina fina formuleringar!
2010-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP