Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är knäböjd.





jo, jag vet att ballongerna flyger och jag
vet

att de brister, mycket lätt.

Min Sol är slöjad.

moln har hukat sig över.

Jag har följe med vatten, jag har tröst
i små små bäckar.


Jag trodde aldrig, jag har ju gett mitt allt, aldrig.

Att det skulle tvivlas över detta.

Jag har höjt min blick över.

Jag måste vara större än så.

att förlåta.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-24 14:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Förlåtelse är verkligen oerhört stort.
Man måste göra sig väldigt liten för att kunna bli så stor.
2010-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP